Copii 4-6 ani

Dezvoltare personala

Program care completeaza portofoliul educational al copilului tau!

Orar

10.00-11.00 (Sambata)


*Mai multe informatii la: 0744 623 711


Durata modul

6 saptamani (1 ora/lectie)


Pret: 405 LEI

Beneficiile programului educational pentru copilul dumneavoastra

Programul de educatie timpurie "Future Learning for Kids®" reprezinta o etapa fundamentala de pregatire a copiilor pentru primii ani de scoala prin formarea capacitatii si a interesului de a invata.

Deprinderile si cunostintele dobandite devreme de copiii prescolari favorizeaza dezvoltarea ulterioara a abilitatilor si a trasaturilor de caracter care vor defini personalitatea copilului dumneavoastra.

Ce reprezinta educatia timpurie?

Studiile din ultimii ani au evidentiat faptul ca educatia timpurie este extrem de valoroasa pentru dezvoltarea capacitatilor individuale si a comportamentelor sociale ale copiilor prescolari.

Conform cercetarilor din domeniu, investitia in educatia timpurie este cea mai rentabila investitie in educatia copiilor datorita faptului ca favorizeaza si valorifica oportunitatile de invatare de mai tarziu.

Modulele programului pentru prescolari (4-6 ani)

Scopul principal al participarii copiilor in cadrul lectiilor de educatie timpurie "Future Learning for Kids" este formarea si dezvoltarea interesului si a placerii de a invata a copiilor prescolari prin intermediul temelor de discutii interesante si captivante, a jocurilor individuale si a experimentelor de grup.

Fiecare modul urmareste dezvoltarea abilitatilor descrise in structura programului de educatie timpurie pe care va invitam sa le studiati pentru a cunoaste indeaproape beneficiile acestui program pentru copilul dumneavoastra.

Parintii isi pot inscrie copiii in cadrul programului oricand in timpul anului scolar.

Structura programului

Tinand cont de caracteristicile psihologice individuale ale dezvoltarii fiecarui copil, trainerii Future Learning® vor urmari pe parcursul programului de educatie timpurie sa dezvolte copiilor dumneavoastra abilitati si trasaturi de personalitate precum autonomia, spiritul de initiativa, gandirea creativa, rabdarea, atentia si concentrarea, comportamentul civilizat, perseverenta si adaptabilitatea in situatii noi, vorbirea si limbajul adecvate varstei prescolarilor.

Temele de prezentare, precum "Stiinta distractiva" sau "Atentie si Memorie" pe care le-am ales pentru acest program reprezinta de multe ori un pretext pentru a introduce si a pozitiona copiii in situatii de invatare interesante si captivante care ne dau ocazia sa observam, sa formam si sa exersam abilitati, inclinatii si comportamente sociale adecvate pentru copiii prescolari.

Modulele cursului Future Learning

Modulul 1: Stiinta distractiva

Modulul 2: Logica si perspicacitate

Modulul 3: Maniere si comportament

Modulul 4: Atentie si memorie

Modulul 5: Vorbire si limbaj

Modulul 6: Arta si creatie