Copii 6-7 ani

Curs de limba germana pentru copii

Orar

Marti si Joi de la ora 17:00


*Pentru mai multe detalii sunati la 0774.623.711


Pret: 280 LEI/luna; 35 LEI/sedinta

Inscrieri

Cursul de limbă germană pentru copii are următoarele obiective:
- dezvoltarea vocabularului specific anumitor teme și încurajarea copiilor să-l folosească adecvat în exprimarea unor situații variate de comunicare;
- familiarizarea cu situații din mediul înconjurător prin jocuri, povești, cântece;
- dezvoltarea capacității de exprimare orală;
- dezvoltarea capacității de receptare a mesajului audiat.

În cadrul cursului de limbă germană pentru copii se vor aborda următoarele teme: aspecte din viața cotidiană și din mediul înconjurător (nume, vârstă, însușiri fizice și morale, îmbrăcăminte, jucării, animale domestice, animale sălbatice, culori, fructe, legume, alimente, părțile corpului, membrii familiei, ocupații, casa – încăperi, mobilă; școala; activități zilnice); momentele zilei, anotimpurile, zilele săptămânii, lunile anului; numeralul de la 0 la 10.

Cursul de limbă germană pentru copii este adaptat intereselor acestora și a fost creat astfel încât învățarea să se realizeze prin teme și materiale adaptate nivelului de înțelegere în funcție de categoria de vârstă. Copiii vor învăța printr-un mod atractiv care cuprinde fișe tematice, povești în imagini, cântece, suport audio-video. Metoda de învățare a limbii germane se bazează pe însușirea noțiunilor prin audiție și repetiție într-un mod interactiv, copiii fiind implicați în jocuri educative, situații de comunicare date, activități și competiții de echipă, care au ca scop aprofundarea și sedimentarea gradată a cunoștințelor dobândite în timpul cursului de limbă germană.

Manualul folosit este conceput și adaptat special pentru copii, iar lecțiile sunt însoțite de activități suplimentare, cu aplicare practică a cunoștințelor dobândite.

Grupele sunt formate din 6-8 copii.

*În cazul în care nu se formează grupele, ne rezervăm dreptul de a anula cursul.