Copii 4-6 ani; 7 - 9 ani

Ritm si Percutie

Curs de învațare, observare si aplicare a ritmului prin jocuri creative!

Orar

17.00-18.00 (Miercuri)

*Mai multe informatii la: 0744 623 711


Durata modul

6 saptamani (1 ora/lectie)


Pret: 300 LEI

Inscrieri

Miscarile ritmice exista peste tot in jurul nostru, incepand de la bataile inimii, la mersul pe jos, luminile de la semafor, o minge care cade pe jos. Ritmul este prezent si in poezie, dans, muzica. Cursul va imbina intr-un mod foarte distractiv toate acestea.

Cursul urmareste invatarea, observarea si aplicarea ritmului prin jocuri creative, care pun in valoare imaginatia copiilor, sub indrumarea coordonatorului de curs. Se insista pe activitatea in echipa, fiecare copil participant fiind in permanenta atent si foarte activ, pentru a duce la finalizarea cu success a proiectului fiecarui curs.

Pe durata cursului, copiii vor invata care sunt duratele de baza ale ritmului muzical si pauzele corespunzatoare acestora, notiuni de nuanta (tare/incet), notiuni de tempo (repede/incet).

Trainer: Nina Neagu

Neagu Nicoleta este profesoara de baterie la RockSchool, preda la clasele de copii si incepatori. Are experienta didactica de zece ani in invatamantul de stat. A urmat cursul de baterie si instrumente de percutie al Scolii de Arta din Bucuresti.

Este tobosarul trupelor Division of Joy si Zephir si colaboreaza ca percutionist cu trupa Hara.

In iunie 2015 a lansat propriul album, "E doar un joc". Muzica si versurile cantecelor ii apartin si le interpreteaza cu Nina Neagu Band din postura de solist vocal.

Instrumente

Ne vom juca si ne vom simti bine! Asta este sigur! Dar va asiguram ca ne vom juca cu instrumente "reale". Iata mai jos cateva mostre!

*Grupa este alcatuită din minim 4 copii. În cazul în care nu se formează grupele, ne rezervăm dreptul de a anula cursul.