Copii 4-7 ani

Limba spaniola pentru copii

Știm cu toții cât de importantă este cunoașterea unei limbi străine, iar procesul de învățare e bine să înceapă cât mai devreme.

Orar

Marti si Joi, ora 18:10

*Pentru mai multe detalii sunati la 0774.623.711


Durata curs

1 ora/lectie; 2 lectii/saptamana


Pret: 280 LEI/luna

Inscrieri

Acest curs este special conceput și adaptat copiilor cu vârsta între patru și șapte ani, ei învățând prin intermediul jocului cuvintele noi, cu care vor dezvolta, pe parcurs, mici conversații în limba spaniolă.

La vârstă mică, copilul este bine să studieze o limbă străină în grupuri mici, nu individual, deoarece aici se folosește metoda specifică vârstei lui, iar grupul restrâns îi oferă copilului posibilitatea să socializeze și să învețe toate cuvintele prin joacă.

Părinții trebuie să-și păstreze așteptările la un nivel rezonabil. Un copil de vârstă fragedă, chiar dacă face două, trei sau patru ore de curs pe săptămână, nu va vorbi fluent după un an de studiu, dar se va familiariza cu limba, îi va crește interesul și va pregăti terenul pentru procesul de învățare care va urma.

*Grupa este alcatuită din minim 4 copii. În cazul în care nu se formează grupele, ne rezervăm dreptul de a anula cursul.