Copii 7-13 ani

ATELIER DE TEATRU cu IRINA CEPOI şi ALMA ALEXANDRA CĂLDARE

Un atelier de teatru, gândit special pentru copii, unde cei mici pot afla secretele și frumusețile meseriei de actor de la Irina Cepoi și Alma Alexandra Căldare!

Orar

17.00-18.00 (Joi)


*Mai multe informatii la: 0744 623 711


Pret: 200 LEI/luna

Inscrieri

Într-un mediu preșcolar european, este necesară dezvoltarea nu doar cognitivă, ci și socială și emoțională a generației tinere. Învățământul bazat pe competiție s-a dovedit, în lunga sa tradiție, ineficient pentru marea masă a tinerilor, dovadă fiind existența unei elite, dar nu și a unei medii satisfăcătoare. Pentru aceasta, credem că teoria trebuie completată cu activități care să stimuleze dezvoltarea inteligenței emoționale, atât de necesară pentru adaptarea într-o societate din ce în ce mai competitivă și cu cerințe tot mai variate.

Viziunea școlară clasică, de grup, adesea scapă din vedere individul cu tot ceea ce este el, personalitatea și ritmul propriu fiind deseori trecute cu vederea în favoarea rezultatelor concrete, cuantificate prin note și calificative.

Prin acest atelier, ne propunem să oferim baza de înțelegere și oportunitatea de dezvoltare personală, ținând cont de aptitudini, preferințe și nevoi proprii, caracteristice fiecărui individ în parte.

"Modul în care am gândit acest ATELIER de TEATRU este inspirat din metode create de Viola Spolin, Sylvia Rotter, și testate de-a lungul anilor, dezvoltate și adaptate de noi cu ajutorul profesorilor prin a căror mâini am trecut pe tot parcursul studiilor, dar și în afara lor, prin participarea la diverse workshopuri susținute de profesioniști din domeniu." ne dezvăluie Alma.

Oricine se poate juca, oricine vrea!

Conform acestui concept fundamental functionează și metoda lor de abordare a lucrului cu copiii, așa încât ei sa se simtă în largul lor. Se urmărește stimularea intuiției și a spontaneității, tocmai pentru a produce acea explozie necesară pentru ca individul să aibă libertatea personală de a explora și crea.

Prin urmare, entuziasmul molipsitor este la ordinea zilei, iar politețea și răbdarea sunt de la sine înțelese; această metodă funcționează cu brio și face viața mai plăcută!

Absolvente ale Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I. L. Caragiale", București, secția ARTA ACTORULUI, Alma și Irina au o vastă experiență în domeniul pedagogic, având numeroase colaborări cu firme de evenimente dedicate copiilor, încă din 2009, în cadrul cărora pe lângă experiența în munca directă cu cei mici, pe segmentul de animație, au făcut numeroase traininguri de parenting pentru a înțelege mai bine modul de gândire al copiilor.
Au mai participat, de asemenea, la festivalul de film dedicat celor mici KinOdiseea, și au susținut numeroase workshopuri în grădinițe, școli, licee, companii etc.

Alma si Irina vin dintr-un mediu profesionist cu ani de experiență în ceea ce privește abordarea psiho-pedagogică si lucrul în vederea dezvoltării personale a copiilor. Ele se bazează pe identificarea abilităților și îndrumarea conform nevoilor fiecăruia.

*În cazul în care nu se formează grupele, ne rezervăm dreptul de a anula cursul.