Despre noi

Junior Adventure Team este un program educational optional care are ca misiune crearea unui mediu in care copiii pot invata si se distra in acelasi timp. Scopul acestor programe este de a permite copilului sa invete lucruri noi prin joaca si relaxare, sa fie el insusi, sa se exprime liber, sa exploreze si sa descopere lucruri care sunt noi pentru el, facand astfel conexiuni cu lucrurile pe care le stie deja, sa invete, sa inteleaga lumea si oamenii cu care interactioneaza, sa-si dezvolte abilitati de comunicare si sa construiasca relatii frumoase cu cei din jur.

Programe oferite

JAT ofera programe pentru copii cu varste intre 4 si 13 ani, dezvoltate in functie de varsta si etapa de dezvoltare a copilului

  • Future Learning for Kids® este cea mai noua franciza educationala adresata prescolarilor cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani. Portofoliul de training contine 6 programe educationale adresate prescolarilor.
  • Clever Children® este un concept educational romanesc adresat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani. Portofoliul de training contine 4 programe educationale scurte si moderne.
  • Muzica prin joaca - Ritm si percutie
  • Super Minds – Limba engleza cu predare dupa metoda Cambrige

Noi, echipa JAT suntem o echipa tanara, formata din educatori, psihologi si traineri acreditati Clever Children. Ne place sa comunicam cu bunavointa, rabdare, prietenie, responsabilitate, respect si tratam fiecare persoana intr-un mod unic. Va asteptam sa faceti parte din acest program!

Va multumim!
Echipa JAT
Telefon: 0774.623.711
contact@jat.ro